Dataforsyning under erklæringen for support

Efter du rapporterer et problem til specialister fra Kaspersky Kundeservice, kan de ske at bede dig om at generere en rapport med oplysninger om driften af Kaspersky Safe Kids, og sende den til Kaspersky teknisk support. Desuden vil specialisterne hos Kundeservice måske bede dig oprette en sporingsfil. Sporingsfilen gør det muligt at udføre en trin-for-trin undersøgelse af udførelsen af programkommandoer, og bestemme hvornår der opstår fejl.

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere logføring af programbegivenheder under programdriften. Sporingsfiler til Kaspersky Safe Kids-downloaderen og installationsguiden eller filer, der er oprettet under programopdateringen, kan ikke deaktiveres.

Hvis du vil sende operativsystemdata til Kundeservice, skal du acceptere erklæringen vedrørende databehandling, når du kontakter Kundeservice.

Se, accepter eller afvis erklæringen for teknisk support

Kaspersky Lab beskytter de oplysninger, der modtages på denne måde, som foreskrevet ved love og gældende regler for Kaspersky. De oprindelig indsamlede oplysninger destrueres, når forløbet for produktsupport slutter.

Om indholdet af dump-filer

Dump-filer indeholder oplysninger om enhedens fysiske hukommelse, indlæste drivere og en kopi af fragmenter af fysisk hukommelse. Disse oplysninger hjælper med at identificere, hvor i programmet sammenbrudet opstod.

Dump-filer oprettes lokalt. Dump-filer kan indeholde personoplysninger. De sendte filer er nødvendige, for at foretage fejlfinding af programmet.

Hvis automatisk overførsel af operativsystemsdata er deaktiveret, og du ignorerer programadmodningen om at sende oplysninger til specialister fra Kaspersky, lagres dump-filerne på din enhed i kun 21 dage. Derefter sletter programmet dem. Du kan manuelt sende alle dump-filer, som er oprettede inden for de sidste 21 dage.

Om sporingsfiler for Kaspersky Safe Kids-overførselsprogrammet og installationsguiden

Sporingsfiler indeholder oplysninger om begivenheder som opstår, når du:

Sporingsfiler for Kaspersky Safe Kids-overførselsprogrammet og installationsguiden kan indeholde servernes adresser, hvorfra installationspakken blev downloadet, de fulde navne på de filer, som skal installeres og genveje.

Sporingsfiler for Kaspersky Safe Kids-overførselsprogrammet og installationsguiden lagres i %TEMP%-mappen under følgende navne:

Sporingsfilerne kl-preinstall-<date>-<time>.log og kl-install-<date>-<time>.log gemmes på din enhed fra starten af produktinstallationen og slettes permanent, når installationen er gennemført.

Sporingsfilen kl-setup-<date>-<time>.log gemmes på din enhed fra starten af produktinstallationen og slettes permanent, når programmet fjernes.

Om sporingsfiler, der oprettes under programopdateringen

Den sporingsfil, der oprettes af Kaspersky Safe Kids under opdateringen, indeholder oplysninger om hændelser, der finder sted under programopdateringen med et patch. Filnavnet er patch_<creation date>.log. Den opbevares på din enhed fra produktopdateringen i:

Filen fjernes permanent, når programmet fjernes.

Om sporingsfiler, der indeholder oplysninger om programmets drift

GUI.log og SRV.log-sporingsfiler indeholder oplysninger om begivenheder, som opstår når:

GUI.log-sporingsfiler kan indeholde operativsystemets kontonavne, hjemmesideadresser, browsernavne og de fulde navne på filerne, som brugeren har indlæst.

SRV.log-, ALL.log- og BL.log-sporingsfiler kan indeholde programfilernes fulde navne, proxyserverens navn og IP-adresse, brugerbegrænsninger, adresser på besøgte hjemmesider, operativsystemets kontonavne, offentlige servercertifikater samt brugernavne og adgangskoder, som er brugt til at logge på hjemmesider via en ukrypteret protokol.

HST.log-sporingsfiler kan indeholde programfilernes fulde navne, proxyserverens navn og IP-adresse, brugerbegrænsninger, adresser på besøgte hjemmesider og operativsystemets kontonavne.

Sporingsfiler gemmes i mappen %ProgramData%\Kaspersky Lab (eller i mappen C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab under Windows XP).

Sporingsfiler har navne som disse:

Sporingsfiler lagres på din enhed i 21 dage. Derefter sletter programmet dem. Hvis du deaktiverer logføring af programbegivenheder, slettes alle sporingsfiler permanent fra din computer.

Hvis en overvågningskomponent for webaktivitet aktiveres i softwaren, kan en hukommelses-dump indeholde dele af websider og webanmodninger, som også kan inkludere brugernavne, adgangskoder, betalingsoplysninger eller andre fortrolig oplysninger.

Se også

Forsyn kundeservice med oplysninger